Mantorp (SE)

Mantorp Park

Mantorp er rigtig sjov at køre på, men den kræver nogle omgange før den sidder under huden, der er mange blinde vinkler samt en chikane inden langsiden som er meget svær at knække for at komme rigtig ind, og ud igen.

Nedbremsningen for enden af langsiden kan hurtigt blive meget febrilsk da svingets udformning er svær at læse og man bremser ned ad bakke, man kan dog bremse meget hårdt og meget sent, derudover kan der ved udgangen af svinget gasses meget hårdt.

Når man kører på mantorp skal man hele tiden være opmærksom og være forberedt på autoværn nogle steder ligger lige klods op ad asfalten. Dette glæder langsiderne og sidste sving inden pitudkørsel.

Banen er lige over 3km og har et format der minder om GP standard.

Hjemmeside Luftfoto

Mantorp Park Motorbana
590 17 Mantorp
Sweden
Tlf: (46) 142 29 88 50

Ligger lidt nord for de store søer i Sverige, nærmeste by er Lindkøbing, med Universitets hospital, der har stor erfaring med racerkørere. Banen ligger ved motorvej E4, og der er en benzintank lige i nærheden. Der er shopping center 4-5 km væk


Link til ruteplan

Anmeldelser

Sjov og underholdende mange fede sving, og nogen af den lidt for tæt på autoværn. Banen er umådeligt sjov, og man forbedre sig meget hurtigt. Men den kræver at man kan slå koldt vand i blodet da man hurtigt får fornemmelsen af at man har overskudt svinget, men det er som regel ikke tilfældet da flere af svingene er blinde.

User Thumb Mikkel Daugaard Larsen

Giv din mening.

Gå til baneanmeldelse

User Thumb DIT NAVN