Eurospeedway Lausitz (DE)

Eurospeedway Lausitz

Flad, hurtig, mange gode bløde sving, der veksler med uharmoniske kurver. Stort og flot anlæg. Banen kan virke temmelig kringlet og specielt i sektionen efter 2. langside skal farten tilpasses for at komme ordentlig igennem, for høj fart også overskyder man, for lav fart også mister man flowet. Den har også en lidt drilsk chikane lige før mellem de 2 langsider. Der er gode afkørselsmuligheder på langsiderne, så hvis man overskyder sit bremsepunkt gør det ikke så meget.

Dårligt vejgreb i vårdt føre. Velegnet til alle typer motorcykler.

Hjemmeside Luftfoto

Tyskland - Øst

EuroSpeedway Lausitz er beliggende nær Klettwitz (Schipkau, Oberspreewald-Lausitz distrikt) i delstaten Brandenburg i det østlige Tyskland , nær grænsen til Polen og Tjekkiet .

Det hed oprindeligt Lausitzring da det er placeret i regionen tyskerne kalder Lausitz ( Lausitz ), men blev omdøbt til "EuroSpeedway Lausitz" da det fungerede bedre internationalt.

EuroSpeedway har været i brug i motorsport siden 2000. DTM og Superbike World Championship, afholdes der årligt.

Link til ruteplan

Anmeldelser

Lausitz er en sjov bane med fede sweeps og høj fun factor. Måske ikke lige den bedste til MC race i min bog. Dog en sjov bane, men hvis jeg drager sydpå alligevel søger jeg personligt uden om lausitz.

User Thumb Mikkel Daugaard Larsen

Min favoritbane

Lausitz er ny, pæn, og dejlig harmonisk at kører på, som begynder kommer man hurtigt op i fart.

User Thumb Dick Peters

Anmelde denne bane.

Gå til baneanmeldelse

User Thumb DIT NAVN


Overnatning
1st Portfolio Thumb
Hotel Arcade

Hotel

3rd Portfolio Thumb
Gasthaus Stuckatz

Gasthaus / Pension