Ring Knutstorp (SE)

Ring Knutstorp

Knutstorp er en kuperet bane, den er svær, hård og kan være meget teknisk krævende, her er der stort set ikke plads til fejl, da banen er kompakt, meget smal, og den korte afstand mellem svingene gør at man hele tiden bliver sat på arbejde og kun har nogle 100 meter på langsiden at puste ud på.

Banen har mange gode svingkombinationer, der bliver vanskeligere jo stærkere man kører, og samtidig giver god træning i at tage sving.

Knutstorp henvender sig både til den helt uerfarne, såvel som til den stærkt erfarne. Hvis du ikke har respekt for ”hende”, smider hun dig af, men er du åben og lærevillig, vil du snart kunne køre hurtigere og meget sikrere end dine kammerater der ikke har besøgt banen.

Hjemmeside Luftfoto
AB Motorbanan Ring Knutstorp
Box 112
260 23 Kågeröd
Sweden
Tlf:(46) 418 800 44

Ligger en times kørsel fra København, på højde med Helsingborg. Lille by i nærheden med begrænsede indkøbsmuligheder. 28 km fra Landskrona og 72 km fra Malmö

Banen blev bygget i 1963.

Link til ruteplan

Anmeldelser

Jeg elsker knutten, den temperamentsfulde hidsige kælling, hun giver dig ALT, hvis du giver hende alt. Her bliver du udfordret og her bliver du smidt af hvis du ikke mener det 100% . Min drømmebane uden sammenligning. Det er ikke her du kører 300, men det er HER du lærer at tage sving. Jeg kan anbefale alle der kører gade mc, at tage en tur til knutten og teste egen formåen.

User Thumb Mari-Ann Rasmussen

Jeg har aldrig rigtig været så glad for knutstorp, og knutstorp har heller aldrig været så glad for mig, men er med tiden alligevel kommet til at holde lidt af banen for den indeholder mange gode ting, fede sweeps med forholdsvis høj hastighed og nervepirrende nedbremsninger (her kan man virkelig være hård på bremsen på langsiden) og så er den temmelig kuperet, hvilket også giver en helt anden kørefornemmelse, og selvom den er hård og svær så er den stadig sjov og man ser frem til hvert enkelt sving på banen.

User Thumb Mikkel Daugaard Larsen

Giv din mening.

Gå til baneanmeldelse

User Thumb DIT NAVN