Bliv en del af TrackdayGuiden.dk

TrackdayGuiden´s indhold skabes af brugerne.

Har du lyst til at bidrage til udbredelsen af trackdays, hører vi meget gerne fra dig. Til det kommende indhold på siden, har vi brug for hjælp til følgende emner:

Gadget og udstyr

Hvis der er noget man ikke skal, så er det jo at gå ned på udstyr. Vi vil meget gerne høre om din erfaring med forskelligt gadget og udstyr. Det kan være alt lige fra dækvarmere, apps til omgangstider, handsker mv.

Baneanmeldere

Har du haft nogle gode eller knap så gode erfaringer med baner rundt omkring i europa eller andre spændende steder, vil vi meget gerne høre om dem. Gå til baneanmeldelse her

Journalistisk indhold

Du har fingeren på pulsen og ved hvad der rør sig inden for aktuelle emner vedrørende banekørsel, regler, sikkerhed mv.

Bliv ambassadør

Er du licenskører, garvet trackdaykører, repræsenterer du et Team eller en ganske almindelig MC-Klub? Og har du/i overskud til at bidrage til udbredelse af trackdaysporten i Danmark.

Som ambassadør komitter du dig til at sprede kendskabet til TrackdayGuiden.dk

Like/del TrackdayGuidens

Link til TrackdayGuiden.dk på din hjemmeside, brug evt. dette logo:

Billedemateriale

Har du haft taget nogle gode billeder fra dine ture, som fanger stemning på eller uden for banen modtager vi gerne disse til illustration og billedegalleri.Gå til upload her

Du kender en, som kender en, som ….

Relationer er vigtige i alle brancher. Så kender du en, har du hørt om en eller på andens vis kender til nogen som du mener kunne være relevant for os at kontakte, vil vi meget gerne høre fra dig.


Hvor ofte og hvor meget skal man lave ?

Du skal bruge lige præcis den tid og energi som du har lyst til. Vi vil hellere modtage lidt materiale fra dig oftere end en dokterafhandling hver 3 år. Vi forestiller os at tekstmateriale fylder fra en halv til en hel A4 side sammen med relevant billedmateriale og evt links.

Fælles for alle emnerne er at målgruppen er begynderen og den mere erfarne trackdaykøre. Det betyder at både emnerne, detaljegraden og sprogbruget skal ramme bredt og ikke henvende sig til specialisten. Husk på at TrackdayGuidens formål er få flere i gang med at køre på bane og bidrage med information til eksisterende kørere. Vi ønsker således ikke at ”skræmme” kommende kørere væk ved at oplyse om 1000 detaljer, som der rig mulighed for at fordybe sig i ved denne sport.