Test, annoncører og sponsorer

Test af produkter

Er du importør eller forhandker af et MC produkt, som kan anvendes til banebrug, har du muligheden for at få dem synliggjort på TrackdayGuiden. .

Hvordan
Du stille produktet til rådighed for TrackdayGuiden, så vi kan afprøve det og komme med en anmeldelse. Dette kræver er, at du leverer minimum 2 eksemplar af det produkt du ønsker afprøvet.

Bliv samarbejdspartnere

Er du forhandler af Mc produkter som er relevant til banebrug, har du mulighed for at få synliggjort din forretning på TrackdayGuiden. Det er en unik mulighed for at henvende sig til direkte til målgruppen med et specifikt behov og derved skabe interesse for din forretning.

Bannerannoncering
Du leverer billedemateriale og beskrivelse af hvilke produkter og services du kan ønsker at eksponerer. Vi sørger for at linke til din hjemmeside, og tilpasser gerne materialet og står for det grafiske. Forespørg på pris

Facebook eksponering
Vi tilbyder tekst, billede og videoopslag på vores facebookside. Igen leverer du materialet. Forespørg på pris

Bliv sponsor eller donorer og bidrag til udbredelsen af trackdays

TrackdayGuiden er en non profit organisation hvis drift afhænger af bidrag fra sponsorer og indtægter fra annoncer. Du kan yde et sponsorat som et direkte økonomisk beløb eller indirekte i form af produkter eller ydelser.

Standard sponsorat
Beløb eller ydelser med en værdi på mindst 3.000 kr.
Opgjort pr. kalenderår

Fremhævelse af sponsorer
Alle sponsorer vil blive synliggjort og fremhævet på TrackdayGuiden´s forside med logo eller navn. Det er således ikke muligt at markedsføre produkter eller ydelser på denne placering.v

Annonceringsformater
Client Image
Client Image
Client Image
Client Image
Client Image
Client Image
Client Image
Client Image
Client Image
<