Arrangør - Zenergy Racing

Responsive image

Zenergy Racing

Er du klar til at opleve den ultimative kombination af Zen og energi på MC? Så er du kommet til det rigtige sted. Hos ZENERGY Racing kommer du ”in the zone” med fuld fart og fuld kontrol. Men pas på - det er ekstremt vanedannende!

Udover banetid tilbydes blandt andet dækservice, fotoservice, optimal klasseinddeling via transpondertidtagning og ikke mindst råhygge og selskab af massevis af fantastiske mennesker.

Zenergy’s trackdays er for alle motorcyklister, der er interesserede i en fantastisk oplevelse som stensikkert flytter grænser og gør dig til en skarpere og mere sikker motorcyklist. Dette være sig nyudklækkede gadekørere, der gerne vil teste deres maskine og sig selv under sikre og forudsigelige forhold, den voksende skare af trackday junkies over til garvede road racere, der er ude efter at skære de næste tiendedele af deres omgangstider.

KILDE: www.zenergyracing.dk

Information til dig med ingen eller begrænset baneerfaring

Den laveste klasse hos Zenergy Racing er "Gul". I gul klasse er der fri kørsel samtidig med instruktørkørsel.
Der må overhales og der er ingen krav til at man skal kører med masterkører/instruktør. Det anbefales dog kraftigt at kører med masterkører hvis man har ingen eller begrænset baneerfaring.


Ulykkeforsikring:

Husk ulykkeforsikring der dækker "farlig sport" ved kørsel i gul klasse. If-forsikring ulykkeforsikring indeholder standard farlig sport dækning. Kan tegnes online med virkning fra dd. HER.

Kaskosforsikring:

Typisk vil din kasko-forsikring dække kørsel i grøn klasse, da der her er tale om et køreteknisk kursus – med instruktører på banen hele tiden og uden fri kørsel. Dette gælder fx Topdanmark. Alm.Brand, FDM, IF. Tjek i alle tilfælde op med dit forsikringsselskab mht. hvilken forsikringsdækning du kan forvente ved deltagelse i en hhv. trackday og køreteknisk kursus som grøn klasse.

Prispolitik:

Zenergy Racing kører med 3 forskellige priser, afhængigt af hvornår man booker, enkelt dage også muligt. De tilsigter at sælge ca 25 % af pladserne til den tidligere pris, 50 % af pladserne til den normale pris og 25 % af pladserne til den sene pris. Dvs. der er ikke noget generelt tidspunkt for hvornår prisen ændres. Hvis du vil spare penge er det altså bare med at få booket hurtigst muligt. Og her skal understreges at en booking først er gældende, når betaling er foretaget.

Zenergy Racing trackdays i topklasse for gadekørere, trackday banditter og road racere. Vi fortsætter ligeledes vores trackdays på gokartbaner for supermotard, minimotard, scooter og miniGP, hvor der er plads til selv de helt små børn.

ZENERGY leverer trackdays i topklasse med knivskarp afvikling i afslappet atmosfære og ikke mindst i selskab af en fantastisk samling Zenheads! Kort sagt, Zen og energi både på banen og i ryttergården.

Service Pris Link
Pitgarage Spørg,- Booking
Transponder/omgangstider 50,- / dag Link
Transponderholder 100,- On-site
Livetiming Incl. Link
Løbs beskrivelse
Til de fleste af Zenergy’s arrangementer afvikles løb og løbene tæller i en samlet serie, Zenergy Challenge. At køre løb, er det ultimative kick og en fantastisk lejlighed til at blive endnu dygtigere til at kontrollere sig selv og sin MC.

Man behøver ikke at have DMU licens for at deltage i løbene og løbene er åbne for alle, der har opnået en vis erfaring med banekørsel.

Løbsklasser til MC trackdays

Der køres 5 løbsklasser under Zenergy Challenge til vores MC trackdays:

Supersport (trackday og rookie kørere, men ingen A-licens)
Superbike (trackday og rookie kørere, men ingen A-licens)
Pro Supersport (kørere med A-licens eller oprykket fra Supersport i Zenergy Challenge)
Pro Superbike (kørere med A-licens eller oprykket fra Superbike i Zenergy Challenge)
Moto4½

Supersport og Superbike kørere der i løbet af en sæson har opnået tre top-3 placeringer eller to top-2 placeringer, oprykkes den efterfølgende sæson. Kan man generelt køre omgangstider inden for 10 % af de hurtigste, kan man selv anmode om at blive rykket op.

Pokaler og præmier i 2017

For Zenergy Challenge til MC trackdays gælder det i 2017, at man for at få en placering i årsresultatet, skal have været indskrevet som deltager på 2/3 af alle løbsdage. Der gives pokaler til top 10 i de respektive klasser. For så vidt angår Pro-Superbike og Pro-Superbike gives yderligere præmier i form af gavekort til top 10:

Nr 1 5000 kr.
Nr 2 4000 kr.
Nr 3 3000 kr.
Nr 4 2000 kr.br> Nr 5 1500 kr.
Nr 6 1000 kr.
Nr 7 900 kr.
Nr 8 800 kr.
Nr 9 700 kr.
Nr 10 600 kr.

Gavekortene er personlige og kan kun anvendes i den efterfølgende sæson.

LÆS MERE HER LINK TIL HJEMMESIDE.

3 timers løb. Hvor hold bestående af 3-4 kørere fra forskellige klasser dyster om at nå flest laps med en fælles transponder.

Der afholdes en fælles start og sidste kører over målstregen ved udgangen af de 3 timer afslutter løbet.