Arrangør - Valhalla Racing

Responsive image

Valhalla Racing

Drømmer du om at blive den nye Rossi?


Eller vil du bare med ud under sikre forhold med en omgang ligesindede motorcykel entusiaster og forbedre din kørerteknik? Men samtidig blive en mere sikker motorcyklist uanset om du er mest til landevejs kørsel eller bare gerne vil mærke følelsen når din kneeslider rammer asfalten for første gang?

Valhalla Racing afholder motorcykel trackdays for både baneracere og indregistrerede mc’er, og for både nye og garvede road racere. Her får du muligheden for at konkurrere mod dig selv og andre motorcykelentusiaster under sikre forhold og med hjælp fra super erfarne instruktører. Samtidig vil du opleve et helt utroligt fællesskab og sublim råhygge!

Dette kan du forvente:
-Fri instruktør
-Køreteknisk kursus
-Banekørsel
-Races for fun
-All incl. - Transponder, strøm, løbsdeltagelse mm.
-BBQ aftener
-Pokaler & Præmier
-Dæk service
-Mekaniker
-Fotograf
-Optimal sikkerhed & maximal køretid

Vi garantere at du får en uforglemmelig oplevelse med ligesindede og forbedrer din køreteknik markant.

OBS! - Indregistrerede motorcykler vil som regel blive dækket af dens kaskoforsikring i grøn klasse, som fungere som et køreteknisk kursus med instruktører.

Navnet Valhalla er fuldt bevidst. Valhal er i Nordisk mytologi guden Odins bolig. Her er det Einherjerne’s hjemsted, de vikinger der dør ærefuldt i kamp. Her kæmper de dagligt mod hinanden for at træne til det store slag og hver aften genoplives de slagne og bringes tilbage til Valhal for at spise og drikke.
Uden frygt sætter vi os op på cyklen, for ærefuldt at vinde. Indbyrdes kæmper med hinanden, for en placering på podiet. Men om aftenen er konkurrencen glemt og her genoplives de slagne til middag og fest.

KILDE: Valhalla Racing