Arrangør - Team Trackday

Responsive image

Team Trackday - UNDER REKONSTRUKTION - nyt setup ventes 2017-2018

Professionalisme

Hos Team Trackday vil du altid blive mødt med professionalisme, seriøsitet og kompetente folk. Derfor finder du også kun certificerede officials på alle Team Trackdays arrangementer. Vi sætter en stor ære i at vores folk er engagerede, erfarne og uddannede til at håndtere alle situationer på et arrangement og især ude på banen. Det resulterer alt sammen i bedre afvikling og højere sikkerhed, derude hvor det gælder... Nemlig på banen!

Alt dette har nu igennem en årrække været kendetegnende for Team Trackday.... Bare spørg vores kunder :-)


Vi vil gerne hygge os sammen med jer

Udover at vi alle i Team-Trackday tager hobbyen/sporten seriøst, er vi alle også bare en flok glade drenge og piger der elsker sammenholdet, de utallige hyggelige timer og stunder vi har med alle jer ligesindede, der ligesom os, har en passion for at komme på en racerbane med sin motorcykel. Uagtet om man kommer som nybegynder på sin gade MC, sin nyindkøbte baneracer eller en af race-nørderne der kommer og gir fuld gas, så deler vi alle samme passion og det er derfor at det er så hyggeligt og derfor at vi elsker at være sammen med jer :)

KILDE: www.team-trackday.com
Dato Bane Klasser Link
Specials
Team Trackday starter i år en ny cup, som henvender sig til den brede midte af dansk road racing. Det kan derimod ikke siges om de baner vi har lagt på programmet. De er nemlig i absolut verdensklasse.

Vi skal nemlig køre på nogen af de fedeste og flotteste baner i verden. 2 af dem (Brno og Misano) er i dag stadig aktive MotoGP baner, Most i Tjekkiet er en tidligere WSBK bane og Rudskogen er fornyligt blevet totalt renoveret og holder i dag en klasse 2 status som FIA bane. Det er disse 4 baner at vi skal køre race på.

600 SSP & 1000 SBK Der skal køres race i to klasser: 600 SSP og 1000 SBK. Hvis man vinder den samlede cup 2015 er der præmier til de første 3 pladser i hver klasse.

1 .plads
1 Racing læder heldragt

2. plads
1 HJC Alpha Styrthjelm

3. plads
1 par Sidi Vortice Racing Støvler

Herudover har vi flere gaver fra vores samarbejdspartnere, som uddeles til alle deltagere i vores spændende cup. Læs mere om TT partnere og de præmier samt fordele de tilbyder her.
TT Racing Club

TT Racing Club er for dem som vil have mere for mindre. Ved køb af TT Racing club opnår man en række fordele.

Som medlem får du 450kr i rabat på Rudskogen arrangementet.

Du får op til 20% rabat på de fleste varer hos Jysk Racing og Stevens MC Shop.

Du får gratis fotografering på Rudskogen arrangementet.

Du får fast track tilmelding på Rudskogen arrangementet.
Regler

- Et hold kan være fra 1 til 3 ryttere med hver sin egen cykel. Holdet vil bruge en transponder.

- Start procedure er som i Le Mans. Cykler placeret på linie ud fra pit væggen. Hver rytter er tilladt én assistent der holder cyklen klar. Motorer skal være slukket.

- Racetid kan varierer fra løb til løb. Normalt er det 2 eller 3 timer. Se programmet for den konkrete begivenhed. Vindende hold er det hold med flest omgange.

- Støj: Drive-by på 95 db. Sanktion: Diskvalifikation af rytter og cykel. Rytteren vil blive informeret ved brug af sort flag på startlinien. Holdet diskvalifikation er kun for de involverede rytter, og holdet kan fortsætte racing.

- Hastighedsgrænsen: 60 km i pit lane. Sanktion: Minus 3 omgange.

- Overhaling under gult flag / Car Safety. Sanktion: Minus 3 omgange.

- Safety Car. Gult flag plus SC bord på hver post

- Benzin påfyldning er tilladt i pit.

- Ændring af rytter / overdragelse af transponder, skal finde sted på den højre side af den stiplede linje set fra pit exit.

- Protest skal indgives senest 5 minutter efter afslutning af løbet.

- Teamet har til at tage det ternede flag at afslutte løbet.