Arrangør - Bike-promotion.dk

Responsive image

Bike-promotion.dk - UNDER REKONSTRUKTION - nyt setup 2017

På vores bane arrangementer har du muligheden for at prøve banekørsel uanset hvilket niveau du er på. Som nystarter tilbyder vi dig god instruktion og guider dig igennem det at køre på bane i trygge omgivelser.

Får du lyst til rigtig race har vi både race for sjov og flere løbs serier du kan prøve kræfter med.

Vi er koblet direkte på voes Tyske partners stævner og du kan booke dig direkte ind på disse via vores hjemmeside. Vi er næsten altid selv tilstede på disse stævner og kan hjælpe dig der også.

BEMÆRK AT IKKE ALLE UDBYDERE HAR LÆGE MED OG AMBULANCE DER KAN BEHANDLE. Det er dog en omkostning vi har valgt ikke at gå på kompromis med da vi så er sikre på at vi har gjort alt hvad der er muligt i tilfælde af "worst case"

På alle vores arrangementer hvad enten det er sydpå eller i Sverige tilbyder vi dækservice, salg af dele, mad mulighed. Desuden er sikkerheden hele tiden i fokus og vi bemander stævnet med "rigtige" officials og det antal ambulancer der skal til. Vi har altid timekeeping. Dvs du får udleveret en transponder der registrere dine omgangstider, dette for at vi kan placere dig i den rigtige gruppe og for samtiddig at kunne lave løbs opstillingerne. Dette er med i eventprisen.

KILDE: www.bike-promotion.dk
Dato Bane Pris Link
2017 sæsonnen kommer snart

* - BEMÆRK prisen stiger 200,- for hver uge eller hver gang der er solgt 25 pladser - hvor længe tør du vente ??